content_headline

Velkommen til Ønskebørns julekalender

OBS: Nedenstående betingelser var gældende for julekalenderen 2017.
Siden opdateres, når vi er klar med vores julekalender for 2018.

Vilkår for deltagelse i Julekalenderen

For at deltage i konkurrencen skal du registrere din e-mailadresse, navn, postadresse og telefonnummer.

Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig e-mailadresse. Det er kun tilladt, at tilmelde sig Julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

Når du tilmelder dig konkurrencen, accepterer du, at Ønskebørn må kontakte dig per e-mail med information om konkurrencen. Hvis du ikke ønsker denne information, kan du framelde det ved at klikke i en af de daglige mails.

Kundeklub

Når du tilmelder dig julekalenderen, tilmeldes du desuden Ønskebørns kundeklub, hvilket bl.a. betyder, at du fremover vil modtage nyhedsbreve, varsling om eksklusive konkurrencer med flotte præmier samt information om nye trends og inspiration.

Tilmeldingen er gratis, ikke købsbetinget og kan til enhver tid afmeldes.

Læs mere om medlemsbetingelserne her >>

Præmier

Alle, der tilmelder sig Julekalenderen før 1. december, deltager i konkurrencen om en pakke med scooter, babynest, teddy heaters og milepælskort, sponsoreret af Sebra, Voksi, Teddykompagniet og Withwhite, til en samlet værdi á 2.493,90 kr.

Hver dag mellem 1. og 24. december, findes en quiz bag en af kalenderens låger. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om lækre præmier fra bl.a. STOKKE, Playgro, Teddykompagniet, Lamaze og Done by Deer.

Alle deltagere modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål. Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du svare på "gamle" spørgsmål frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedtrækningen.

27. december udtrækker vi vinderen af hovedpræmien:
en STORK-barnevogn i valgfri standardfarve med gråt stel til en værdi á 8.999 kr.

Konkurrencens vindere publiceres på denne side med navn og by. Vinderne kontaktes desuden direkte via den oplyste e-mailadresse. Præmierne leveres direkte til vinderne og kan ikke byttes til kontanter.

Ansatte hos Ønskebørn og Juhlsen A/S samt medlemmer af deres husstand må ikke deltage i konkurrencen.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, er du velkommen til at kontakte os per e-mail på info@onskeborn.dk.